Välkommen till HYLA

"När du vill göra det svåra enklare"

Tillbaka till hemvårdssystem
Hyla Bil & Båtvård
Hyla Bil & Båtvård
Hyla Bil & Båtvård

Rekonditionera din bil

Fräscha upp din bil till nyskick genom att rekonditionera den med vår rengöringsmaskin. Förutom att det ökar värdet på bilen så håller klädseln bättre mot slitage efteråt.

Vi råder er att före tvättning göra en noggrann rengöring med vårt turbomunstycke på samtliga bilsäten. Möjligen behövs även nålfiltsmattorna gås igenom med turbomunstycket så inte resultatet blir ett lerigt golv.

Om bilen är allt för illa därhän med damm och smuts rekommenderar vi en mer grundlig sanering med hjälp av Hyla rengöringsmaskin och dess eldrivna motormunstycke. Extra lämpligt att rengöra med motormunstycke är de säten du själv och dina passagerare sitter på samt bagageutrymmet i din kombi/halvkombi.

När torrengöringen av bilen är klar rekommenderar vi en ordentlig tvätt med hjälp av vår extraktor. Det finns två olika storlekar på munstycken till extraktorn beroende på storlek på objektet som ska tvättas samt hur lätt det är att komma åt.

Majoriteten av all tvätt klaras av
utan att använda något annat än kallt kranvatten.
Detta är idealiskt, både för de som är överkänsliga
mot rengöringsmedel och för de som vill värna om miljön.

Båtrengöring från Hyla

Med vår rengöringslösning kan du med hjälp av den extra långa
5-meterslangen kan stå kvar uppe på däck och städa hela kabinen,
pentryt och hytten i båten - utan att flytta på maskinen!!

Hyla går ut stolt med den en helt nyrengöringsmaskin som visat sig i flera tester vara bra på att ta bort allergener, kvalsteravföring och smuts. Även de allra minsta partiklarna sugs rakt ner i tanken och stannar kvar i vattenfiltret. Förutom att göra din omgivning helt ren kan maskinen ge en väldigt givande aromaterapi som förfriskar både kropp och själ.

Vi tillhandahåller även ett specialmunstycke vid leverans av vår rengöringsmaskins standardutförande 30 cm brett, men finns även i industriellt utförande på 40 cm bredd - perfekt för företagskunder. Munstycket är ett tillbehör som på ett smidigt sätt skurar både däcket ovanpå båten och golvet inuti kabinen, och det fungerar oavsett om golven är gjorda av komposit (plast) eller trä. Med tillbehöret extraktorn kan även båtens segel, madrasser, dynor och möbler rengöras på plats.

Vi värnar om allas gemensamma miljö, och vi gör allt vad vi kan för att minska kemikalieanvändningen. Därför kan nästan allt du tvättar med vår maskin genomföras med vanligt kallt vatten, helt utan kemikalier. I de få fall kemikalier behövs rekommenderar vi användning av egna biologiskt nedbrytbara medel!

Rengöringsmaskinens extraktor använder endast helt vanligt kranvatten. Det är bara att sätta på kranen och hälla i vattnet i maskinen. Inga kemikalier eller andra medel behövs. I de få fall där kemikalier krävs rekommenderar vi vårt egenutvecklade medel som är helt biologiskt nedbrytbart.